Klasnićev trener uoči Arsenala: Dajte Wengeru sredstva pa će vam donijeti trofeje

MENADŽER Boltona Owen Coyle na sva je usta nahvalio svog kolegu na klupi Arsenala Arsenea Wengera uoči nadolazećeg međusobnog premierligaškog sraza.

Iako su se tijekom ljeta Coyle i Wenger medijski prepucavali oko novčane vrijednosti određenih nogometaša, konkretno Garyja Cahilla kojeg je Arsenal želio kupiti, strateg Boltona kaže kako iznimno poštuje Wengera usprkos lavinama kritika kojima je francuski menadžer u posljednje vrijeme izložen zbog slabog starta u sezonu.

"Veliki sam obožavatelj Arsenea Wengera. Puno sam se puta susretao s njim i neće biti nikakvih tenzija", rekao je Coyle.

"Wenger je jedan od najboljih menadžera u nogometnom svijetu i uvijek će to biti. Ali moramo prihvatiti da ljudi imaju različita mišljenja i da su kritike sastavni dio ovog posla. Ja mislim da su smiješne priče o njegovoj smjeni. Naravno da bi Arsenal želio osvojiti trofej, ali možda da oni imaju sredstva koje imaju menadžeri ostalih najvećih klubova, onda biste također vidjeli Arsenalovu momčad u drugačijem sastavu", stao je škotski menadžer u zaštitu svog kolege.

Pročitajte više