Kleinheisler je na korak do dolaska u Hajduk

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

MAĐARSKI reprezentativac Laszlo Kleinheisler (29) jako je blizu prelaska u Hajduk iz Panathinaikosa. Kako doznajemo, nekadašnji nogometaš Osijeka trebao bi doći iz Grčke na posudbu do kraja sezone. Podsjetimo, Osijek ga je prodao prije godinu dana u Panathinaikos za pola milijuna eura.

Mađarski veznjak svojevremeno je bio najbolji igrač Osijeka i jedan od najboljih igrača u SuperSport HNL-u. Poznat je po razornom udarcu i trkačkoj moći. Za Osijek je skupio 131 nastup te zabio 21 pogodak uz 15 asistencija. U posljednjoj polusezoni koju je odigrao za Osijek bio je među najboljim igračima lige, ali u Grčkoj je priča bila potpuno drugačija.

U Panathinaikosu se nije nametnuo te nije bio u prvom planu. Ubilježio je 21 nastup te zabio dva pogotka. Pitanje je, stoga, kakvog će Hajduk igrača dobiti i u kakvoj je formi. Hajduk ga vidi kao rješenje na lijevom krilu, a Kleinheisler je bio jako blizu dolaska u splitski klub i prije godinu dana.

Ono što je sigurno je da će Hajduk dobiti iznimno motiviranog igrača koji želi izboriti svoje mjesto na popisu reprezentacije Mađarske za Euro 2024. u Njemačkoj. Bijelima je od iznimne važnosti bilo da dovede igrača koji poznaje ligu i takve će biti sve primarne mete Hajduka u ovom prijelaznom roku.

Pročitajte više