Klopp izgubio 3:0 pa gestom nakon utakmice oduševio navijače

Foto: EPA-EFE

U 18. KOLU engleske Premier lige sjajni Brighton je pred vlastitim navijačima s 3:0 deklasirao Liverpool. Dva gola zabio lijevi bočni Solly March, a treći je pridodao još jedan Englez, napadač Danny Welbeck. Podsjetimo, Brightonu je nakon sjajnog starta sezone Chelsea "oteo" trenera Grahama Pottera, ali njegov nasljednik Talijan Roberto De Zerbi nastavio je s odličnim rezultatima.

Iako je upisao težak poraz i produbio krizu, Jurgen Klopp je nakon utakmice oduševio navijače Liverpoola. Njemački stručnjak je, prije nego što je otišao u svlačionicu, podigao ruke prema navijačima i gestikulirao ispriku zbog onog čemu su morali svjedočiti. Nakon utakmice je u intervjuu istaknuo kako je on jedini krivac za poraz.

"Ne pamtim goru utakmicu i to ne samo dok vodim Liverpool, nego otkako sam trener. Za poraz sam odgovoran samo ja. Nisam sretan, moramo riješiti probleme, ali nemamo previše opcija. Imao sam određene ideje da pomognem timu, ali nije išlo kako treba. Naravno da sam frustriran, a svi smo zabrinuti", poručio je nakon susreta.

Pročitajte više