Klopp otkrio zašto je odbio poziv Manchester Uniteda

Foto: Epa

JÜRGEN KLOPP je prije četiri godine sjeo na klupu Liverpoola i od tada traje renesansa kluba s Anfielda. Liverpool je u tom periodu igrao finale Europa lige, prije dvije godine je izgubio u finalu Lige prvaka od Reala, a prošle sezone je osvojio najjače klupsko natjecanje.

Nijemac je preporodio slavni klub s Anfielda, a premda još nije uzeo 30 godina sanjanu titulu prvaka Engleske, navijači ga obožavaju.

U razgovoru za Sky Sports njemački trener otkrio je da je prije preuzimanja Liverpoola imao ponude brojnih klubova, pa tako i Manchester Uniteda.

"Da, bilo je interesa. Manchester United, da, zvali su me godinu, godinu i pol prije, ali nisam osjećao da je to to. Nisam mogao reći da je United moj klub, jednostavno nisam imao pravi osjećaj'', rekao je Klopp pa je nastavio:

"Puno je klubova zvalo i rekao sam: 'Ne, nema šanse, moram uzeti pauzu.' Čak je i moja supruga znala da, ako Liverpool pozove, idem. Kad je Liverpool pozvao, nisam imao izbora. Zapravo je i bilo previše rano za planove. Rekao sam: 'Woow, idemo!' Čim sam došao, osjetio sam duh i shvatio da je to za mene.''

Pročitajte više