Zanimljivosti sport

Klopp: Probudio sam se na kamionu i čuo čudne zvukove. Mislio sam da sanjam

Foto: Guliver Image/ Getty Images

JÜRGEN KLOPP ispričao je vrlo zanimljivu priču kao gost u dokumentarcu o Borussiji Dortmund koji je radio Amazon Prime. Bivši trener njemačkog kluba prisjetio se sezone 2010./11. i osvojene titule prvaka Njemačke na čelu kluba iz Westfalena.

Borussia je tada osvojila prvi naslov nakon dugih devet godina, a ako je vjerovati Kloppu, proslava titule bila je burna i uzbudljiva kao i igra njegovih momčadi.

"Bio sam zaista pijan, što se možda i moglo primijetiti u nekim intervjuima. Ne sjećam se puno toga što bi imalo nekog smisla, ali jedne stvari se sjećam", istaknuo je Klopp pa nastavio:

"Nisam siguran jesam li ovo nekome prije rekao. Probudio sam se na kamionu u jednoj garaži, bio sam potpuno sam. Toga se sjećam, ali nemam pojma što se događalo u satima prije toga."

"Čuo sam čudne zvukove, mislio sam da sanjam"

Aktualni trener Liverpoola je potom otkrio da nije bio jedini koji je imao ludu noć.

"Probudio sam se, sišao s kamiona i našao se u velikoj tvorničkoj hali. Potom sam krenuo hodati preko dvorišta i vidio sam siluetu čovjeka... Zviždnuo sam jer znam zviždati poprilično glasno i onda sam primijetio da je silueta pomalo usporila. Pričekao sam i vidio Akija Watzkea (Hans-Joachim Watzke, izvršni direktor Borussije Dortmund, op. a.). Bili smo sami u tom ogromnom dvorištu", prisjetio se Klopp pa nastavio s prepričavanjem urnebesne anegdote:

"Zaustavili smo stari Mercedes na cesti. Bio je to karavan, a za volanom se nalazio neki Turčin. Aki mu je rekao da nas vozi u jedan kafić, ali on to na prvu nije htio napraviti. Međutim, kad je Aki izvadio 200 eura iz džepa i rekao mu da će nas voziti, vozač je vidio novac i rekao ok... Glava mi je udarala o prozor jer sam bio pomalo umoran... Čuo sam čudne zvukove, mislio sam da sanjam, ali nisam sanjao. Gepek je bio pun kokoški", ispričao je Klopp.

 

Pročitajte više