Klopp: Samo Gerrard može biti moj nasljednik

Foto: Guliver Image/Getty Images

ČETIRI godine je Jürgenu Kloppu trebalo da na Anfield donese prvi veliki trofej. Liverpool je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, a prvenstvo je izgubio u fotofinišu mrtve utrke s Manchester Cityjem.

Liverpool je u novu sezonu ušao sjajno. U prvih šest ligaških kola ima maksimalan učinak i čak pet bodova prednosti ispred Cityja.

Navijači Kloppa obožavaju, ali Nijemac je svjestan da će rastanak kad-tad morati doći, što je potvrdio i odgovorivši na pitanje novinara magazina FourFourTwo o tome koga vidi kao nasljednika na Anfieldu.

"Pitate li me tko bi me trebao naslijediti, rekao bih Stevie. Pomažem mu kad god mogu. Vjerujem da će on biti moj nasljednik", kazao je Klopp.

Gerrard je trenutno na klupi Glasgow Rangersa, koji nakon šest kola u Škotskoj ima tri boda manje od Celtica i započeo je grupnu fazu Europa lige pobjedom nad Feyenoordom.

Steven Gerrard nije institucija samo Liverpoola i engleskog nogometa, on je simbol cijele jedne ere koja je iza nas. Jednako je omiljen kod suigrača, kao i kod protivnika.

Pročitajte više