Klub mu senzacionalno vodi protiv prvaka, a on plače zbog izmjene

Foto: YouTube (screenshot)

SINOĆ je Watford izvrsnom igrom na Vicarage Roadu rezultatski deklasirao Chelsea. Aktualni engleski prvak izgubio je 1:4, a Antonio Conte sramnim je porazom pristigao na prag otkaza.
 
Osim kolosalnog trijumfa, pažljivi engleski novinari raspisali su se i o suzama Watfordova ofenzivnog veznjaka Richarlisona (20) - inače najskupljeg klupskog igrača, vrijednog 18 milijuna funti - kojeg analitičari etiketiraju jedinom istinskom klasom skromnog premierligaša. 
 
Trener Javier Gracia zamijenio ga je Robertom Pereyrom u 65. minuti ligaškog ogleda. Smatrajući kako je zaslužio dulju minutažu, Richarlison je nevoljko napustio travnjak. Ubrzo je na pričuvnoj klupi pustio i pokoju suzu.
 
"Plakao sam jer sam želio ostati na terenu i pomoći svojim suigračima. Na koncu, ispalo je da je Roberto Pereyra postigao i pogodak, tako da je sve u redu", pojasnio je Brazilac netom nakon jučerašnje utakmice, s napomenom kako su njegove suze kasnije postale suze radosnice.
 
Watford se pobjedom nad Chelseajem uspeo na 11. mjesto prvenstvenog poretka. Međutim, i dalje je tek šest bodova udaljen od relegacijske zone.
 
 

Pročitajte više