"Klupa Hajduka? Jedan malo podeblji, jedan ne može, jednog sunce ubi"

Foto: Screenshot (Sport nedjeljom/Facebook)

MIROSLAV BIČANIĆ (54), bivši menadžer Marcela Brozovića i bivši igrač Osijeka i Zagreba, gostovao je u emisiji Sport nedjeljom kod Ante Breke. Bičanić se kritički osvrnuo na Hajdukovu politiku oko igrača. Smatra da Hajduk daje previše prostora strancima, a premalo svojim juniorima, koji su prošle godine dogurali do finala Lige prvaka. Bičanić smatra kako će AZ Alkmaar, koji je u finalu svladao Splićane, svojoj djeci dati šansu, a da Hajduk to ne radi zbog pritiska oko rezultata:

"Ako se ne bave sportom pod pritiskom, neka se onda njime ni ne bave. Ja bih stavio tu djecu da igraju pod pritiskom, neka budu tu. Žao mi je vidjeti Hajduka, pratio sam generaciju koja je druga u Europi. Ta generacija je jako talentirana, imaju široki dijapazon talenata. Iz nje su izašli Sigur i Pukštas, koji su izašli iz starijeg godišta.

Trebaju nastaviti i s ostalima i skupljati iskustvo i kroz HNL i kroz druge utakmice. Onda dođe klupa Hajduka... Tu su Dajaku, Trajkovski, Odjidja-Ofoe, Benrahou... I sad imaš pet stranaca, jedan je malo podeblji, jedan ne može, jedan se nije aklimatizirao, jednog sunce ubi... A gdje su Hajdukovi igrači iz finala?"

Pročitajte više