Koeman nakon još jednog debakla Barce komentirao svoj i Messijev status

Foto: Reuters/Albert Gea

DOMAĆIM porazom 1:2 od Celte Vigo od borbe za naslov oprostila se Barcelona. Katalonci su golom Messija poveli u 28. minuti, ali je njihove nade u osvajanje naslova španjolskog prvaka minirao Santi Mina. Izjednačujući pogodak je postigao u 38. minuti, a pobjednički u 89. minuti. Na kraju se pokazalo da ni pobjeda ne bi zadržala Barcelonu u utrci s Atleticom i Realom uoči posljednjeg kola.

Nakon utakmice trener Barce Ronald Koeman je progovorio o razočaravajućoj sezoni za Barcu te je komentirao mogućnost svojeg i Messijevog odlaska.

"Moja budućnost u klubu? To nije pitanje za mene", kratko je odgovorio Koeman, a zatim je o Messiju rekao:

"Nadam se da ovo nije njegova posljednja utakmica u klubu. Danas je pokazao efektivnost, ali ne može sam. Da bismo pobjeđivali, i drugi moraju zabijati."

Barcelona je trenutno treća, ali u posljednjem kolu mogla bi izgubiti i tu poziciju jer joj prijeti Sevilla Ivana Rakitića.

Uoči posljednjeg kola Atletico ima meč-loptu. Da bi na kraju prvenstva Real došao do novog naslova, u posljednjem kolu mora pobijediti Villarreal na svom stadionu i nadati se da Atletico neće slaviti na gostovanju u Valladolidu, gdje će se domaćin pokušati izboriti za ostanak u La Ligi, za što mu je nužna pobjeda i poklapanje rezultata Elchea i Huesce, koji su na 17. i 18. mjestu s 33 boda, dva više od Valladolida.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pročitajte više