La Liga

Koeman komentirao Messijev intervju i kazao kako je Barcelona komplicirano mjesto

Foto: EPA

BARCELONA u utorak navečer na Camp Nouu protiv Eibara igra posljednji susret u ovoj kalendarskoj godini.

Ronald Koeman je potvrdio kako će katalonski sastav nastupiti bez Lionela Messija, koji ima problema s gležnjevima te je dobio dva dana odmora više od ostatka momčadi. Prije najave same utakmice nizozemski trener je govorio o Messijevom intervjuu za LaSextu.

Messi je vrlo važan igrač u godini tranzicije

"Nisam gledao intervju uživo, ali sam ga kasnije vidio. Zahvalan sam što je lijepo govorio o meni. Pokušavam pokrenuti momčad u godini tranzicije i on mi je vrlo važan igrač", kazao je Koeman.

Kako se približava kraj sezone sve je više napisa o Messijevom odlasku, a ovog puta se kao favorit pokazao PSG koji navodno dovodi Mauricija Pochettina za novog trenera. Ni Neymar ne skriva kako sljedeće sezone želi zaigrati s Argentincem.

Koeman je u 2020. imao problema sa srcem i koronavirusom

"Ne znam hoće li Pochettino uopće doći u PSG. Kada Messi donese odluku o svojoj budućnosti, ona neće ovisiti o treneru", kratak je i jasan bio nizozemski trener.

Novinari prisutni na medijskoj konferenciji su od Koemana tražili i komentar 2020. godine, koja je za cijeli svijet bila jako izazovna.

"Početak godine je bio miran jer sam trenirao nacionalnu momčad. Nakon toga sam imao problema sa srcem, koronavirus... Jako sam sretan u Barceloni, ali ovo je komplicirano mjesto. Sve ovisi o momčadi i rezultatima. Nadam se da će sljedeća godina biti bolja što se tiče kluba i koronavirusa", zaključio je trener Barcelone.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Pročitajte više