Esport

Koji vam je najbolji? Velikani predstavili limitirane dresove u FIFA-i 19

Screenshot: YouTube

EA Sports i Adidas predstavili su specijalnu četvrtu garnituru dresova za Real Madrid, Juventus, Manchester United i Bayern u FIFA-i 19. Posebno izdanje dresova moguće je kupiti i u stvarnom životu, za razliku od prošle godine kada to nije bio slučaj. Međutim, radi se o ograničenim količinama.

>FIFA 19 predviđa idućih 10 dobitnika Zlatne lopte

Dresovi čine identitet kluba i momčadi, kako u stvarnom životu tako i većini igrača FIFA Ultimate Teama. Čak i oni koji tvrde da ih nije briga, ipak nakon nekog vremena počnu obraćati pažnju i na takve detalje. EA Sports i Adidas su tako predstavili nove dresove za četiri europska velikana i radi se zaista o zanimljivom dizajnu. 

Svi igrači koji su odabrali jedan od četiri kluba kao omiljeni u igri dobit će dresove tog kluba, a ostale je moguće zaraditi kroz zadatke u igri ili ih kupiti na FUT Transfer Marketu. Za one koji pak žele dresove u stvarnom životu za to će trebati izdvojiti između 550 i 650 kuna, koliko koštaju oni Manchester Uniteda i Juventusa. Posebno izdanje dresova Real Madrida i Bayerna se još nije pojavilo u trgovinama. Pitamo vas, koji vam je najljepši dres?

Pročitajte više