Kompany: Kad sam istrčao protiv West Hama nisam znao imena svojih suigrača

NOVO lice Manchester Cityja i suigrač našeg Vedrana Ćorluke, Vincent Kompany, priznao je da nije znao imena svojih suigrača prije nego što je izašao na teren u utakmici protiv West Hama. Kompany je u Manchester stigao prošlog tjedna, a trener Mark Huges odmah ga je bacio u vatru.

"Jako mi se svidjelo, uživao sam 100 posto. Moram biti iskren, potpisao sam ugovor prije dva dana, trenirao sam samo jednom i odmah sam stavljen u prvi sastav. Nisam znao imena svojih suigrača."

Belgijanac se tijekom susreta navikavao na svoje suigrače i usput učio njihova imena.

"Bilo je vrlo zabavno. Želio sam igrati inteligentno i doprinijeti što više svojoj momčadi. Tijekom utakmice učio sam imena svojih novih suigrača i navikavao se na način kako igraju."

Kompany je startao u srednjem redu, no nakon što je Micah Richards iznesen s potresom mozga, trener Huges ga je vratio u zadnju liniju.

"Više mi se svidjelo igranje u srednjem redu, no i posao u obrani treba obaviti. To je jedan od razloga zašto me je trener Huges doveo u Premiership. Mogu igrati na raznim pozicijama. Jako sam zadovoljan s konačnim rezultatom."

M.P.
Foto: HSV

Pročitajte više