Koreografija Delija preko cijele tribine: "UEFA MAFIOSI"

NAVIJAČI Crvene Zvezde su na uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka protiv Milana napravili preko cijele sjeverne tribine beogradske "Marakane" koreografiju kojom europskoj nogometnoj federaciji poručuju što misle o njenim metodama.

Sjever je bio prekriven crvenim i crnim papirima koji su tvorili podlogu na kojoj su navijači bijelim slovima "napisali" UEFA, a u sredini su dodali mali transparent s natpisom "Mafiosi".

Zanimljivo, navijači "Zvezde" misle da je koreografija izvedena tako "pametno" kako UEFA neće imati osnova kazniti klub, a poruka koju su istakli se odnosi na kaznu od 19 tisuća eura i "opomenu pred isključenje" koju je Zvezdi odaslala UEFA zbog toga što su "Delije" izazivale incidente po Milanu prije prve utakmice, na utakmici palili baklje i istakli transparent "Kosovo=Srbija", a europska nogometna federacija strogo brani isticanja političkih poruka na stadionima.

Iako su Delije ovom porukom samo javno poručile ono što većina navijača i ljubitelja nogometa misli o radu i mjerilima UEFA-e, koja, između ostalog kažnjava radi paljenja baklji, a u Ligu prvaka pušta klub za kojeg je dokazano da namješta utakmice, nema sumnje da će guzonje iz Nyona razbjesniti ovakva poruka.

Z.A.
Foto: Delije.net

Pročitajte više