Kostelić: Fak nas je oslobodio pritiska!

TRI NAŠA "alpinca" trebala bi nastupiti na olimpijskoj utrci spusta, na Whistler Creeksideu, poslije 19.30. Utrka je na rasporedu trebala biti u petak, ali je odgođena zbog iznimno loših vremenskih uvjeta. Ponovljeno izvlačenje startnih brojeva donijelo je Natku Zrnčiću Dimu startni broj pet, Ivici Kosteliću broj 30, dok će Ivan Ratkić startati 52.

Staza na Whistleru jučer je tijekom cijelog dana zalijevana vodom, a s obzirom na to da se temperatura danas naglo spustila do minus devet Celzijevih stupnjeva, bit će strašno brza i ledena. Zrnčić Dim spreman je iznenaditi, dok Ivica Kostelić priča vrlo oprezno...

"Teško je predvidjeti kako će se stvari razviti. Olimpijske igre su specifične, autsajderi često iznenade, a favoriti podbace", priča Ivica uoči svoje prve utrke na Igrama, gdje će nastupiti u svih pet skijaških alpskih disciplina.

Puno je pomogao jučerašnji nastup Jakova Faka, koji se okitio brončanom kolajnom.

"Velika je to stvar za njega i naš sport. Puno znači i nama skijašima, jer nam je skinuo ogroman teret s ramena i omogućio da opuštenije krenemo sa starta. Natko, ja i Ivan jako smo nabrušeni, napaljeni. Ma jedva čekamo..."

Pročitajte više