Kostelić: Stazu poštujem, ali vozit ću normalno bez obzira na pad

NAKON što je danas zbog loših vremenskih prilika otkazan superveleslalom u Kitzbuehelu, Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim su iskoristili dan za trening slaloma na Westerndorfu. Na sutrašnjoj utrci muškog spusta Ivica će krenuti sa startnim brojem 28, a Natko sa brojem 50.

> Video - Tako lijep i tako proklet: Pogledajte zašto skijaši u Kitzbühelu "osjećaju smrtni strah"

> Ivica neće braniti lanjsku pobjedu: Otkazan super-G u Kitzbuhelu

Jak snijeg, kiša i vjetar odgodili su treći trening u četvrtak, a danas i utrku na najzahtjevnijoj stazi svijeta u Kitzbuehelu. Ivica Kostelić na prvom je treningu pao, ali je prošao bez ozljede. Nakon otkazivanja utrke je rekao:

"Danas sam odradio dobar trening slaloma te sam imao minimalne smetnje u vožnji. Odgovarao mi je još jedan dan odmora te je stanje sa zglobom svaki dan sve bolje i bolje. Sutra očekujem da ću dobro odvoziti spust na stazi prema kojoj imam poštovanje, ali ću bez obzira na događaj koji je bio prije dva dana na treningu spusta voziti normalno te se nadam da ću imati dobru poziciju za  kombinacijski slalom u nedjelju.“

Natko Zrnčić Dim je nakon treninga izjavio:

"Danas sam bio na treningu slaloma,uvjeti na stazi su bili dobri ali i teški. Na sutrašnjoj utrci spusta očekujem ulazak među prvih 20,osvajanje bodova i regularne uvjete."

Sutra je na rasporedu utrka muškog spusta s početkom u 11.30.

Pročitajte više