Kovač doma izgubio od Bayerna 4:2

Foto: EPA

BAYERN je u 19. kolu Bundeslige na gostovanju pobijedio Wolfsburg 4:2. Utakmica je počela katastrofalno za Kovačevu momčad. Već u 19. minuti bilo je 3:0 za Bayern. U devetoj je minuti Coman išao ubaciti pred gol, a njegova je lopta ušla u mrežu bez da ju je itko dirao. Za pet minuta je Coman ponovo zabio iz kontranapada, da bi u 19. minuti nakon centaršuta Kimmicha glavom zabio Thomas Müller.

Do kraja prvog dijela prednost Bayerna smanjio je Kaminski, koji je zabio u 44. minuti nakon sjajne kombinacije s Paulom Otavijom. Bio je to susret pun nervoznih reakcija, a Bayern je od 54. minute igrao s igračem manje. Joshua Kimmich dobio je drugi žuti, no nije to puno pomoglo Wolfsburgu. Musiala je riješio pitanje pobjednika u 73. minuti, kad je zabio nakon sjajnog solo prodora.

Svanberg je u 81. minuti smanjio na 2:4. Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić je odigrao posljednjih pola sata za Bayern. Bavarci su pobjedom prekinuli niz od tri utakmice bez pobjede. Momčad Juliana Nagelsmanna na prvom je mjestu sa samo bodom više od Union Berlina. Wolfsburg je sedmi i nakon šest pobjeda u nizu ima dva uzastopna poraza.

 

Pročitajte više