Kovač ga izbacio pa on otišao na sajam se*sa: "Jednom ću o tome pričati"

Foto: EPA

TRENER Wolfsburga Niko Kovač u rujnu je iz momčadi zbog nedovoljnog zalaganja izbacio bivšeg njemačkog reprezentativca Maxa Krusea, koji je u drugom dijelu prošle sezone bio najbolji strijelac kluba. Kruse je u međuvremenu osvojio turnir u pokeru, bio na sajmu seksa, bavio se YouTubeom i prepirao se sa suigračem Maximilianom Arnoldom. Sad je najavio povratak nakon ozljede bedrenog mišića.

"Imao sam magnetsku rezonancu i sve je dobro. U Wolfsburgu ću raditi s rehabilitacijskim trenerom i uskoro, nadam se, obaviti posljednji test te biti potpuno zdrav", rekao je Kruse na Instagramu pa nastavio: "Sport je u posljednje vrijeme bio u drugom planu, dogodilo mi se puno nesportskih stvari. Za sve postoji razlog, a jednom ću o tome pričati."

"U posljednje vrijeme mi nije bilo lako. No definitivno je ovaj period bio dobar, uspio sam se opustiti, ali sada se vraćam nogometu. Želim opet pravilno trenirati i biti u formi. Moja karijera još nije gotova. Gdje će se, kako i što dogoditi, nemam pojma. Vratit ću se jednako jak", poručio je 34-godišnji Kruse, strijelac četiri gola u 14 nastupa za njemačku reprezentaciju.

Pročitajte više