KOVAČEV BAYERN

Kovač o nezadovoljnom prvaku Europe u Bayernu: "Nije mu lako"

Foto: EPA

RENATO SANCHES mogao bi napustiti Bayern München na kraju sezone, priznao je Niko Kovač na konferenciji za medije u ponedjeljak.

Mladi Portugalac započeo je svega četiri bundesligaške utakmice ove sezone i iz mjeseca u mjesec postaje sve frustriraniji.

Bayernov veznjak nezadovoljan Kovačem: "Ovdje je nemoguće dobiti šansu"

"Svi znaju da želim igrati više. Pet minuta mi nije dovoljno. Dajem maksimum na svakom treningu i trener to zna. Uvijek sam spreman i dajem sve od sebe i tih pet minuta. Igram dobro kada imam priliku to pokazati, a ovdje je to nemoguće.

Najbolje je da se rastanemo. Možda to bude posudba ili prodaja, što bi bilo još i bolje. Vidjet ćemo što će biti na kraju", rekao je Sanches za Bild.

Sanches se ranije povezivao s transferom u Paris Saint-Germain, a Kovač ističe ga da razumije.

"Nije mu lako. Trenira naporno kao i svi ostali. Nije sigurno što će se dogoditi sljedeće sezone, ali sada svi imamo jedan zadatak i on je dio toga", rekao je bivši hrvatski izbornik.

"O svemu ćemo raspravljati na ljeto. Nakon posljednje utakmice ćemo sjesti i razgovarati. Nije lagano, pobijedili smo 11 utakmica, imamo poraz i remi."

Dva važna igrača vraćaju se za polufinale DFB-Pokala

Bayern se priprema za polufinale DFB-Pokala u kojem u srijedu igra protiv Werdera iz Bremena. Kovačev Bayern u igri je za osvajanje dvostruke krune.

Na tom putu u momčad se vraćaju dva važna igrača, potvrdio je Hrvat.

"Hummels i James Rodriguez su se vratili treninzima i izgledaju dobro", kazao je Kovač pa dodao:

"David Alaba još trenira odvojeno. Razgovarao sam i s Robbenom. Osjeća se sve bolje i zvuči optimistično. Ne želim ništa predstavljati onakvim kakvo nije, ali bilo je lijepo čuti i njegovo mišljenje."

Kovač je komentirao posebnu atmosferu u Berlinu, gdje će se igrati finale.

"Atmosfera je uvijek posebna u Berlinu. Cijeli svijet će gledati to finale. Stoga, motivacija za doći do tamo mora biti velika", podvukao je hrvatski stručnjak.

U drugom polufinalnom susretu igrat će RB Leipzig i drugoligaš HSV.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Pročitajte više