LIGA PRVAKA

Kovač u kaosu pred Liverpool: Zvijezda urlala na njega i unosila mu se u lice

Foto: Gulliver / Getty Images

BILD, najčitaniji njemački list, donosi detalje najnovije drame u svlačionici Bayerna i to ni 48 sati prije utakmice sezone za prvaka Njemačke.

Bayern sutra od 21 sat kod Liverpoola igra prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka, a Bild otkriva da su opet aktualni ozbiljni sukobi između trenera i zvijezda Bayerna, koji su FC Hollywood potresali tijekom velike krize u jesenskom dijelu prvenstva.

Navodi tri događaja u zadnje vrijeme koji to otkrivaju:

Kovač je pet minuta zakasnio na zadnji trening prije utakmice sa Stuttgartom, na što su se igrači jako razljutili. Tako su reagirali jer im je trener samo dan ranije žestoko očitao bukvicu kako ni najmanje kašnjenje na trening nije dozvoljeno baš nikome i da se to također nikome neće tolerirati. 

Drugi problem je od jučer. Igrači koji su za prvenstvenu utakmicu u petak, u kojoj je Bayern pobijedio kod Augsburga (3:2), bili rezerve - Ribery, Martinez, Sanches, Rafinha i Davies - morali su trenirati, ali ne pod nadzorom Nike Kovača. Umjesto njega, trening je vodio njegov pomoćnik i brat Robert. Za to vrijeme glavni trener je radio video-analizu Liverpoolove igre. Spomenuti igrači žalili su se Kovaču mlađem zato što njegov stariji brat ne vodi trening, jer se tako ne mogu nametnuti treneru za važan meč.

Konačno, treći navedeni i najveći problem dogodio se neposredno nakon utakmice i tijesne pobjede kod davljenika Augsburga.

Thiago Alcantara se u svlačionici pred svim suigračima derao na Kovača i unosio mu se u lice, a trener mu nije ostao dužan. Razlog velikog nezadovoljstva španjolskog reprezentativca bilo je to što ga je Kovač zamijenio u 82. minuti.

 

 

Pročitajte više