Kovač uspio smiriti nadurenu zvijezdu, a onda se pojavio novi problem

Foto: EPA-EFE

OD 2019. Niko Kovač i James Rodriguez surađuju puno bolje nego na počecima odnosa u Bayernu. Kolumbijski veznjak igrao je u svakoj utakmici od 18. siječnja, a u zadnje četiri je prvotimac nakon što je u jesen uglavnom bio izvan prve momčadi.

Sada se pronašao u igri njemačkog prvaka pod Kovačem i Bayernu ide dobro na svim frontovima.

U međuvremenu, Bayern se primaknuo Borussiji Dortmund na tri boda zaostatka u Bundesligi, a na Anfieldu su odigrali 0:0 kod europskog viceprvaka Liverpoola, dok su u domaćem kupu izborili polufinale.

James, koji je bio na pragu odlaska iz kluba, ima opciju povratka u Real Madrid ako Bayern ne odluči otkupiti njegov ugovor nakon dvogodišnje posudbe.

Pojavila se nostalgija.

"U Madridu imam sve. Kuću, ljude koji me vole... Vidjet ćemo što će se dogoditi, zasad sam u Bayernu. Želim samo završiti sezonu", rekao je za COPE.

"I dalje sam u kontaktu s igračima Reala", otkrio je James.

Navijači Reala bi ga voljeli u svojoj momčadi, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama. No na kraju će odlučivati klubovi, kao i sama igračeva želja.

Trenutačno se čini da su Kovač i James izgladili nesuglasice nastale prethodne jeseni pa bi James, koji je otvoreno priznao nostalgiju za Madridom, mogao ostati u Njemačkoj.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Pročitajte više