KOVAČEV BAYERN

Kovačeve četiri utakmice istine

Foto: EPA-EFE

TEŠKOM pobjedom 1:0 protiv Werdera Kovačev se Bayern uspio odvojiti na četiri boda od Borussije Dortmund četiri kola prije kraja, no Borussia za Uskrs mora odraditi gostovanje kod Freiburga, gdje će imati priliku za povratak na minus jedan.

>>> BAYERN - WERDER 1:0 Kovač ludio zbog promašaja, spasio ga neočekivani junak

Tako bi sama završnica Bundeslige postala triler, a u posljednjem kolu Bayern dočekuje Eintracht Frankfurt, Kovačev bivši klub u kojem u sjajnoj formi igra Ante Rebić i ta bi utakmica mogla odlučivati o prvaku ako do nje Bayern i Borussia budu nanizali sve pobjede.

 

31. kolo
Nürnberg - Bayern
Borussia Dortmund - Schalke 04

32. kolo
Bayern - Hannover
Werder Bremen - Borussia Dortmund

33. kolo
RB Leipzig - Bayern
Borussia - Fortuna

34. kolo
Bayern - Eintracht Frankfurt
Gladbach - Borussia Dortmund

Standings provided by Sofascore LiveScore

Raspored je teži za Žute - čeka ih Rurski derbi protiv Schalkea u Dortmundu i morat će kod Gladbacha i Werdera u goste koji se bore za pozicije u Europi.

Bayernu će najteži izazov biti gostovanje kod Leipziga, dok u zadnjem kolu Kovač dočekuje Rebićev Eintracht koji se bori za ulazak u Ligu prvaka.

U slučaju jednakog broja bodova, prvaka odlučuje gol razlika. Ako ona bude jednaka, onda je prvak onaj koji je zabio više golova, a tek nakon toga se gleda međusobni omjer po broju osvojenih bodova u tim utakmicama.

Pročitajte više