Kovač očitao bukvicu bezobraznom Anti Rebiću

Foto: Getty Images / Guliver image 

NIKO KOVAČ i njegov Eintracht iz Frankfurta odigrali su bez golova protiv Borussije Mönchengladbach, u 26. kolu Bundeslige. U posljednjih sedam kola ulovili su tek dva boda i zajedno s Koelnom drže sedmo mjesto na tablici. Eintracht je sinoć imao veliku šansu da zaustavi crni niz, ali nisu im bili dovoljni dosuđeni jedanaesterac ni igrač više! 

Penal u 78. minuti Marcu Fabianu uspio je obraniti vratar Borussije Sommer. Kovačev Eintracht od pet dosuđenih jedanaesteraca u njihovu korist promašili su čak četiri.

Dvaput je promašio Meier, što je Eintracht koštalo jednog boda, potom je dvaput promašio Hasebe, a sinoć im se nepreciznošću pridružio i Fabian. 

"Nema gola - nema pobjede. U nogometu su važni dobar rad i sreća, ali da bi vas sreća poslužila, morate zabiti gol", nakon susreta kazao je Kovač. 

Ante Rebić je za Eintracht igrao do 68. minute, imao je odličnu priliku na startu susreta, ali nije pogodio. Kovač ga je izveo s terena, a Rebiću se to nije svidjelo. Protestirao je i odbio pružiti ruku Kovačevom pomoćniku kod izmjene. Kovač nije prešutio taj događaj. 
 
"Ja sam trener i odluke su moje, kao i odgovornost. Rebić ima pravo biti razočaran, ali bio je vidljico umoran i donio sam odluku da ga zamijenim. Prije svake odluke dobro razmislim, u to budite sigurni. A Rebić... Njemu sam objasnio neke stvari", komentirao je bivši hrvatski izbornik na klupi Eintrachta. 

Pročitajte više