Kožul: CSKA za Olića ponudio pet milijuna eura

DINAMOV glasnogovornik Ado Kožul izjavio je kako je Dinamo danas primio službenu ponudu moskovskog CSKA vrijednu pet milijuna eura za najboljeg napadača hrvatske lige Ivicu Olića.

"Budući da se u ugovoru, koji je prošle godine Dinamo potpisao s Olićem, navodi da Olić može napustiti klub ako ponuda bude deset milijuna eura, sada se moraju konzultirati sve zainteresirane strane. Tek nakon toga vidjet će se da li će se ići u daljnje pregovore, ili ne", izjavio je za Hinu Dinamov glasnogovornik.

S druge strane Olićev menadžer Dragan Marić tvrdi kako se u Berlinu dogovorio s klubom iz Moskve, a ukupan transfer vrijedi 8.200.000 eura.

Marić je za Sportske novosti izjavio da su pregovori s moskovskim klubom bili vrlo korektni te da je dogovoreni iznos od 8.200.000 eura fenomenalan za trenutačne uvjete koji vladaju na nogometnom tržištu.

Marić je još dodao da ako do petka stigne bolja ponuda iz Engleske, Olić će preusmjeriti let na Otok.

Prema Marićevim riječima, Olić će sa CSKA potpisati ugovor na četiri godine, ali postoji mogućnost da se već nakon godinu dana preseli u londonski Chelsea. Naime, vlasnik Chelsea Abramovič jedan je od suvlasnika CSKA, pa je tijekom razgovora razmatrana i ta mogućnost.

Ivica Olić izjavio je da će si ovim ugovorom osigurati egzistenciju. Smatra da je Marić obavio sjajan posao. Olića trenutačno ne zanima mogući prelazak u Englesku, već mu je važno da će potpisati ugovor s poznatim europskim klubom kao što je CSKA i da će u njihovu dresu igrati Ligu prvaka.

Pročitajte više