KRAMARIĆ NA PUTU ZA PREMIERSHIP Hoffenheim se raspada, Englezi će morati platiti 20 milijuna eura

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON što je sezonu otvorio s dva gola i dvije asistencije u prva četiri kola Bundeslige, Andrej Kramarić (26) kao da se ugasio.

To su mu ostala jedina dva gola ove sezone u kojoj sve češće sjedi na klupi. U prošlom kolu je u pobjedi 1:0 nad Stuttgartom dobio samo 24 minute, kolo prije odigrao je svih 90 protiv Hannovera, a četiri utakmice prije ulazio je također s klupe.

Kramarić nije jedini nezadovoljan u Hoffenheimu. Mark Uth želi ići u Borussiju Mönchengladbach, Sandro Wagner je na meti Bayerna, a Hoffenheim kao idealnog napadača vidi Bešiktaševa Cenka Tosuna. Kako pišu njemački mediji, Kramarić je na izlaznim vratima, a najrealnija destinacija je ponovno Premiership.

Krama je u siječnju 2015. godine otišao iz Rijeke u Leicester nakon što je u polusezoni zabio 21 gol, ali se tamo nije snašao i godinu dana kasnije otišao je na posudbu u Hoffenheim, s kojim je ubrzo potpisao i trajni ugovor.

Sada Kramarića želi Everton. Klub Nikole Vlašića malo se probudio u zadnje vrijeme, ali i dalje mu nedostaje klasični centarfor. Upravo u hrvatskom reprezentativcu navodno vide rješenje koje bi ih moglo stajati oko 20 milijuna eura.

Pročitajte više