Kramarić nakon osam godina mijenja klub?

Foto: EPA

HRVATSKI reprezentativac Andrej Kramarić mogao bi s 32 godine promijeniti klub. Igra za Hoffenheim već osam sezona te je postao najbolji strijelac u povijesti kluba sa 123 pogotka. Kramarićev agent Vincenzo Cavaliere rekao je za talijanski medij da bi se Kramarić mogao preseliti upravo u Serie A.

"Kramarić prati zbivanja u Italiji i uvjeren sam kako bi mogao biti starter u bilo kojoj momčadi na Čizmi. Hoffenheim bi ga želio zadržati, ali tržište je izrazito nepredvidljivo. Njegov profil zanimljiv je brojnim talijanskim velikanima. Sve bi se moglo odigrati vrlo brzo", rekao je Cavaliere za SportItaliju.

Postojale su glasine o prelasku u Milan

Stigao je u Hoffenheim 2016. godine iz Leicestera za 11 milijuna eura i od tad je najbolji igrač njemačkog kluba. Karijeru je započeo u Dinamu, igrao je još i za Lokomotivu, a najbolji je bio u Rijeci, u kojoj je 2014. godine proglašen najboljim igračem hrvatske lige.

S hrvatskom reprezentacijom ima svjetsku broncu iz Katara i svjetsko srebro iz Rusije. Nastupio je 89 puta za Hrvatsku te je zabio 27 golova. Prije četiri godine pisalo se da bi mogao prijeći u Milan, ali to se nije ostvarilo.

Pročitajte više