LIGE PETICE

Kramarić pogodio vratnicu u novom porazu Hoffenheima

Foto: EPA

TREĆI poraz u posljednje četiri utakmice doživio je Hoffenheim. Andrej Kramarić i društvo pred svojim su navijačima izgubili od Augsburga 2:4 u prvoj utakmici 15. kola Bundeslige.

Gosti su poveli u 11. minuti kada je veći posao odradio Niederlechner, a Max na kraju samo sproveo loptu u mrežu. Hoffenheim je odgovorio tri minute kasnije kada je Skov precizno s ruba šesnaesterca pogodio donji desni kut za izjednačenje.

Međutim, s dva gola u pet minuta nastavka Augsburg je najavio petu pobjedu ove sezone, četvrtu u posljednjih pet susreta. Prvo je Max drugim golom, ovog puta iz penala, vratio vodstvo gostima u 51., a Jensen u 56. zabio kroz noge golmanu Hoffenheima nakon nove asistencije Niederlechnera. 

Locadia je u 80. pogodio glavom nakon ubačaja Skova s lijeve strane, smanjio na 2:3 i pokušao vratiti domaće u igru barem za bod, ali ih je u 85. minuti dotukao Amaral Borduchi golom nakon kontranapada i treće asistencije nezaustavljivog Niederlechnera za konačnih 2:4. 

Kramarić, koji je od 20. listopada do 30. studenog zabio četiri gola u isto toliko utakmica, večeras nije zabio, a bio je blizu u 93. minuti kada je golman gostiju Koubek njegov udarac uspio skrenuti u vratnicu. 

Rezultati by SofaScore

Pročitajte više