Kramarić: Pokazali smo da možemo

Hina (Damir Senčar)

HRVATSKA nogometna reprezentacija izgubila je protiv brazilske selekcije 0:2 na Anfieldu u prvoj pripremnoj prijateljskoj utakmici pred predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Brazilska izabrana vrsta slavila je pogocima Neymara u 69. i Firmina u 93. minuti.

>> HRVATSKA IZGUBILA 2:0 OD BRAZILA NA ANFIELDU Neymar zabio golčinu

>> REAKCIJE UŽIVO NAKON PORAZA OD BRAZILA Dalić nezadovoljan

>> Jeličić: Rebić je novi Perišić, a Dalić mi nije jasan

>> RAT NA ANFIELDU Pogledajte grubosti koje su obilježile okršaj Hrvatske i Brazila

>> Tko je bio najbolji, a tko najgori protiv Brazila?

"Super teška utakmica. Odigrali smo izvrsno prvo poluvrijeme koje smo možda mogli okruniti i pokojim golom. Nije nam bio potreban zadnji pogodak koji smo primili. Prvo poluvrijeme bilo je bolje od drugog. Kreirali smo više prilika, ali nismo ih uspjeli realizirati. Nadam se da ćemo ih na Svjetskom prvenstvu iskoristiti kada bude najpotrebnije", po završetku utakmice za Hrvatsku radioteleviziju izjavio je Andrej Kramarić.

"Pokazali smo zapravo da možemo. S današnjom igrom možemo imati nadu da smo sposobni za svašta", optimistično je istaknuo napadač hrvatske reprezentacije kojem je izbornik Zlatko Dalić povjerio kompletnu minutažu.

Na stoperskoj poziciji cjelokupnu je utakmicu odigrao i Dejan Lovren. 

"Današnja utakmica bila je posebna za mene, osobito jer sam nastupio na Anfieldu. Doček je bio prekrasan. Međutim, rezultat po nas nije bio povoljan kako smo očekivali. S druge strane, prošli smo kroz jedan dobar test", rekao je Dejan Lovren i sumirao tijek događaja na travnjaku.

"U prvom poluvremenu smo se dobro branili. Bili smo kompaktni i blokirali smo Brazilce. U drugom poluvremenu pojedine su se stvari promijenile. Pred nama je još jedna prijateljska utakmica prije Svjetskog prvenstva. Ponavljam, optimist sam", sumirao je i nadodao kako je najbitnije da se protiv brazilske reprezentacije nije ozlijedio nijedan hrvatski reprezentativac.


 

Pročitajte više