Kranjčar na Bugare ide s pojačanom obranom

IZBORNIK nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar do petka ne želi otkrivati jedanaestoricu koja će započeti okršaj u Sofiji, međutim, Cico je otkrio da će najopasnijeg Bugara Martina Petrova čuvati Robert Kovač, koji će igrati na poziciji desnog stopera.

Lijevi branič vjerojatno će biti Šimunić, dok će na centru blokadu držati Stjepan Tomas. Kranjčar je rekao da postoji mogućnost da R. Kovač i Tomas zamjene strane, međutim, uzme li se u obzir Tomasova skakačka strana bolje je da on na sredini dočekuje opasnog Berbatova. Osiguranje trojice stopera držat će Tudor na poziciji libera.

Što se tiče početnog sastava, manje-više sve je jasno: Butina, Tudor, R. Kovač, Tomas, Šimunić, Srna, N. Kovač, Babić, N. Kranjčar, Olić i Pršo. No, kandidati za početnih 11 su i Didulica, Pletikosa, Šimić, Tokić,  J. i I. Leko, Šerić, Vranješ, Bošnjak, Klasnić i Balaban.

Inače, u hrvatskom taboru vlada optimistično raspoloženje, a Cico je, za razliku od Stoičkova, najavio da će sve treninge držati otvorenim za znatiželjnike.

Danas će naši reprezentativci igralište u Brežicima pohoditi dva puta, u 10 i 18 sati.

Pročitajte više