Kranjčar: Ne znam zašto gubimo, ali to nas neće obeshrabriti uoči finala FA Cupa

Hrvatski reprezentativac u redovima Portsmoutha, Niko Kranjčar, izjavio je na internet stranici kluba da ne zna u čemu leži razlog loših igara njegove momčadi u posljednje vrijeme.

Na gostovanju kod Middlesbrougha u 37. kolu, Portsmouth je doživio i treći uzastopni poraz u prvenstvu.

Leži li razlog lošijih igara u umoru igrača, ili momčad već jednim okom gleda na finale FA Cupa na Wembleyju protiv Cardiffa 17. svibnja?

"Da budem iskren, ni sam ne znam u čemu je razlog slabijih igara. Mislim da itko u momčadi zna uzrok, da ne bi lošije igrali. Primili smo pogotke nakon pogrešaka i očito je da trenutni nismo na nivou na kojem smo bili ostatak sezone. Puno je lakše kada prvi postignete pogodak, ali mi nismo stvorili dovoljno dobrih prilika i nismo prijetili njihovom vrataru. Nismo ni zaslužili pobjedu", komentirao je poraz od Middlesbrougha Kranjčar.

"Ali nećemo se sada međusobno svađati zbog poraza jer i dalje imamo samopouzdanja. Čeka nas velika utakmica 17. svibnja i nadam se da ćemo prvenstvo okončati pobjedom protiv Fulhama i onda s pozitivnom atmosferom dočekati finale. "

"Međutim, ukoliko i ne pobijedimo protiv Fulham, nećemo valjda dopustiti da nas to obeshrabri uoči kupa. Ako to bude slučaj, onda ni ne zaslužujemo pobjedu u finalu. "

"Ako odigramo kao što smo igrali skoro cijelu sezonu, onda smo favoriti u finalnoj utakmici. U momčadi imamo igrače poput Davida Jamesa, Sola Campbella, Kanua, Milana Baroša i Laurena. To su igrači koji su već osvajali naslove u FA Cupu i Premiershipu. Oni se znaju nositi s pritiskom, a ja ću dati sve od sebe da sezonu okrunimo trofejom", zaključio je Kranjčar.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više