Kranjčar ostaje u Dinamu

MLADI Dinamov kapetan tvrdi da će i iduće sezone igrati za momčad iz Maksimira, bez obzira na ponude koje će imati.

U intervjuu Sportskim novostima Niko je rekao kako se nada da će debitirati za A reprezentaciju, te da očekuje Barićev poziv.

Želio bi igrati i na EP-u za mlade i na onom u Portugalu za seniore. No, to će biti teško mogućem jer EP za seniore u Portugalu počinje 5 dana nakon završetka europskog prvenstva za mlade. Podsjetimo da se EP mladih igra od 27. svibnja do 8. lipnja u Njemačkoj, a prvenstvo u Portugalu počinje 12. lipnja i završava 4. srpnja. Hrvatska prvi nastup u Portugalu ima 13. lipnja.

Bilo bi zaista šteta kada bi mlada reprezentacija ostala bez Kranjčara i Babića, a vjerujemo kako bi navedeni dvojac dobro došao i Bariću. Tu je i Srna koji je standardna u A reprezentaciji, iako bi mogao igrati i za mlade.

Nažalost kod nas je sve podređeno seniorskoj reprezentaciji, pa se Novoselac mora odreći igrača koje Barić pozove u A reprezentaciju.

Kada bi Kranjčar, Srna i Babić igrali za mladu reprezentaciju Kranjčar je siguran kako bi došli do finala. Cilj mlade reprezentacije je plasman na Olimpijske igre u Ateni.

Pročitajte više