Kranjčar: Ova sezona bila mi je najbolja u životu

NIKO KRANJČAR rekao je da je osvajanje FA kupa s Portsmouthom bio vrhunac njegove dosadašnje karijere.

Kranjčar je još jednom ponovio da je zasad vrlo sretan u Portsmouthu, iako ga se često dovodi u vezu s odlaskom u Arsenal.

"Svaki nogometaš želi igrati u najvećim svjetskim momčadima. No, ja sam trenutno vrlo sretan u Portsmouthu, a najviše me usrećuje činjenica da igram za momčad koja je osvojila FA kup. Portsmouth je u ovome trenutku odličan klub za mene. Imamo razloga s veseljem čekati sljedeću sezonu", počeo je Kranjčar za The News, te nastavio:

"Kada sam stigao u Portsmouth, nisam očekivao da ću se u ovom klubu boriti za osvajanje trofeja. No, uvijek se možete barem nadati osvajanju FA ili Carling kupa. Sada se to, eto, i dogodilo! Nadam se da ovo nije zadnji trofej za naš klub, koji je ostvario veliki napredak, a sada je spreman i za nova, europska iskustva."

Na kraju, još jednom je istaknuo veličinu uspjeha svog kluba:

"Kada Pompey osvoji FA kup, to ima puno veću težinu nego kada to ostvari netko iz velike četvorke. Poznavajući povijest ovog natjecanja, doista imamo razloga osjećati se veličanstveno. Dokazali smo da smo odlično društvo i velika momčad, a plasman u Europu je najveća nagrada za naš uspjeh. Vjerovali smo u sebe kao momčad, i to smo i pokazali. Mislim da je osvajanje FA kupa vrhunac moje dosadašne karijere, a ovo je bila najbolja sezona u mom životu", zaključio je Kranjčar.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više