Kranjčar u četvrtak u Lyonu

NIKO KRANJČAR u četvrtak će sjesti za stol s predsjednikom Lyona Cristianom Aulasom, s kojim će razgovarati o prelasku u francuski prvoligaški klub.

Kako doznaje Jutarnji list, u Lyonu su odlučili s Kranjčarom pregovarati prije nego mu na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj poraste cijena.

Niko bi se u subotu trebao vratiti u Split kada će se doznati kakav je dogovor sklopio s predsjednikom Lyona.

Podsjetimo, Kranjčar je nedavno u intervjuu objavljenom na Internet stranicama FIFA-e najavio kako misli uskoro otići iz Hajduka, najvjerojatnije već u zimskom prijelaznom roku.

"Postoje kontakti s nekim klubovima, a ako ne odem u siječnju, Svjetsko prvenstvo poslužit će kao dobar izlog za moj talent." - kazao je nedavno Niko.

Eto, sada je postalo jasnije kakvi to kontakti postoje i o kojim je klubovima riječ, a hoće li Niko uskoro trčati po francuskim stadionima, saznat ćemo uskoro.

Prema stranicama Transfermarkt.de, njegova se vrijednost procjenjuje se na 5 milijuna eura. Kako ga je Hajduk platio 1,5 milijuna eura, a ako Lyon plati odštetu u gore navedenom iznosu, Splićani bi na bivšem kapetanu Dinama mogli lijepo zaraditi.

Pročitajte više