Kranjčar: Vesele me vijesti vezane uz Tudora i Pletikosu

IZBORNIK hrvatske nogometne reprezentacije Cico Kranjčar izjavio je kako ga vesele posljednje vijesti vezane uz Igora Tudora i Stipu Pletikosu. Igor Tudor pronašao je novi klub za koji je već debitirao, a Stipe Pletikosa na pripremnim je utakmicama svoje momčadi standardan.

Reprezentativni stoper svoj prvi susret u dresu Siene odigrao je proteklog vikenda, i bio je vrlo dobar svih 90 minuta, a naš vratar Stipe Pletikosa pokazuje dobru formu na prijateljskim utakmicama Šahtara u Španjolskoj.

Uoči nedjeljnog okupljanja reprezentacije ovakve su nam vijesti svakako dobrodošle.

Zlatko Kranjčar spomenuo je i slučaj Josipa Šimunića, kojeg su akteri prozvali kao osumnjičenog u aferi s namještanjem rezultata u Bundesligi.


Kranjčar je uvjeren da dovoljno dobro poznaje našeg reprezentativca, te je siguran kako nema nikakve šanse da bi on mogao biti umiješan u tako nešto.

Nadamo se da posljednji događaji nisu uzdrmali psihičko stanje Josipa Šimunića, te da će on biti spreman za susret s Izraelom.

U nedjelju 6. veljače hrvatski će se nogometni reprezentativci sastati u zagrebačkom hotelu Sheraton odakle će 7. veljače krenuti prema Izraelu. Utakmica je na rasporedu 9. veljače u 20 sati.

Pročitajte više