Kranjčar: Zbog Ćire idem u Iran

ZLATKO Kranjčar, novoimenovani trener iranskog Persepolisa iz Teherana, kaže da se o dolasku u novu sredinu posavjetovao s Mirsolavom Blaževićem.

Persepolis je najslavniji, najpopularniji i najtrofejniji nogometni klub iz Irana, a Kranjčara je na poziciju novog trenera postavio u srijedu.

U razgovoru za Teheran Times, Cico Kranjčar otkriva da je razmišljajući o ponudi Persepolisa razgovarao s Blaževićem, koji je u Iranu obnašao dužnost izbornika nacionalne reprezentacije.

"Pričao sam sa Ćirom koji me ohrabrio da prihvatim ponudu. Pomoćni treneri u novoj sredini bit će mi stručnjaci iz Hrvatske. Još uvijek nisam potpisao ugovor, ali sve bi uskoro trebalo biti finalizirano", rekao je Kranjčar.

Na pitanje o financijskim detaljima ugovora, odgovorio je tek kratko:

"O tome ne mogu govoriti."

"Znam da svi navijači Persepolisa žele da osvojim naslov. Radit ću naporno kako bi od momčadi izvukao maksimum i ostvario najbolje rezultate", prenosi Kranjčarovu izjavu Persianfootball.com.

"Kada sam saznao za ponudu Persepolisa raspitao sam se o klubu i saznao sam da su oni jedan od najvećih klubova u Iranu", dodao je hrvatski stručnjak kojeg poesbno impresionira posjećenost Persepolisovih utakmica. Naime, teheranska je momčad jedna od najpopularnijih azijskih momčadi općenito i redovito igra pred 70.000 navijača na Azadi stadionu.

"Čuo sam da je Azadi sdaion uvijek pun kada Persepolis igra. Mi ćemo igrati na takav način koji će se svidjeti našim navijačima", zaključio je Cico.

Pročitajte više