Kranjčaru se trese klupa u Persepolisu

BIVŠI izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Kranjčar mogao bi uskoro ostati bez posla u Persepolisu, iranskom klubu kojeg je preuzeo u srpnju ove godine.

Nakon 19 odigranih kola Persepolis se nalazi na tek petom mjestu na ljestvici s 29 osvojenih bodova, čak 11 manje od vodećeg Sepahana, a gostujući 1:0 poraz od Esteghlal Ahvaza prošlog tjedna pojačao je ionako veliki pritisak na Kranjčarova leđa.

"Nisam zadovoljan rezultatima Persepolisa. Kranjčar mora promijeniti način na koji momčad igra. Odlučit ćemo o njegovoj budućnosti na sljedeće dvije utakmice. Trener Steel Azina Hamid Estili je kandidat za preuzimanje trenerske klupe", prenosi izjavu generalnog menadžera Persepolisa Habiba Kashanija teheranska novinarska agencija Mehr.

Persepolis je najslavniji, najpopularniji i najtrofejniji nogometni klub iz Irana čiji je Estili bivši igrač i trener i navodno je već dogovoren njegov dolazak u klub. Sljedeću utakmicu Persepolis igra u petak 18. prosinca na domaćem travnjaku protiv 15-plasiranog Pas Hamedana.

Pročitajte više