Krilo Deportiva Guardado: Hajduk je za nas komplicirana zadaća

ANDRES GUARDADO vjeruje u prolaz protiv Hajduka, smatra da mogu pobijediti svakoga, no ističe da će to biti vrlo težak susret.

Deportivo La Coruna je prošle sezone muku mučio sa formom. Dugo su bili u zoni ispadanja ili u blizini zone ispadanja, da bi se vratili u formu u posljednja tri mjeseca sezone, kada su se popeli do mjesta koje ih vodi u Intertoto kup.

Andres Guardado vjeruje da će Deportivo ove sezone ipak igrati puno bolje.

"Prošla godina je bila moja prva godina u europskom nogometu i adaptirao sam se na novu situaciju. Ove godine očekujem da ćemo se kao igrači ujediniti, biti prava klapa i očekujem da se neće ponoviti prošlogodišnja loša sezona", kaže 21-godišnje lijevo krilo Guardado.

Igrač Deportiva govorio je o prvoj utakmici u španjolskom prvenstvu u kojoj Deportivo dočekuje Real, ali također i o utakmici s Hajdukom u Kupu Uefa.

"Mislim da je dobro da igramo protiv velikog protivnika na otvaranju. Želimo pobjedu, no ako ne uspijemo, pripremat ćemo se za drugi izazov", kaže Guardado.

A taj drugi izazov zove se splitski Hajduk, utakmica je na rasporedu uskoro.

"Bit će to za nas jako komplicirana utakmica protiv hrvatske momčadi. No, vjerujem da možemo pobijediti svakog protivnika i dohvatiti skupinu Lige Uefa", kaže Andres Guardado.

M.Š.
Foto: AFP

Pročitajte više