KRIZA U DORTMUNDU Želiš u Barcu? Evo ti suspenzija!

Foto: Getty Images/Guliver Image

TREĆI je dan krize u Dortmundu. Mlada zvijezda Borussije Ousmane Dembele silno želi u Barcelonu koja je navodno spremna ponuditi stotinjak milijuna eura kako bi 20-godišnjeg Francuza dovela na Camp Nou.

Barcelona želi dovesti barem jednog kapitalca do kraja prijelaznog roka kako bi nadoknadila odlazak Neymara u PSG. Nakon što je Liverpool odbio ponudu za Coutinha, Barca se okrenula Dembeleu koji se već vidio u dresu katalonskog diva, mediji su pisali da je transfer gotovo zaključen, a onda je Dortmund objavio da Dembele ne ide nikamo.

Dembele se prije tri dana nije pojavio na treningu Borussije, a nitko u klubu nije znao gdje je nestao. Zbog toga je izbačen iz prve momčadi, a danas je klub objavio da je talentirani mladić suspendiran do daljnjeg. Nakon što je propustio jučerašnju pobjedu u njemačkom kupu, klub mu je zabranio treninge s prvom ekipom.

"Fokus nam je na pripremama momčadi za otvaranje sezone s Wolfsburgom. Dembele ima mogućnost trenirati individualno", poručio je direktor Borussije Michael Zorc.

  

 

 

Pročitajte više