Krstić: Nadam se da će iduće utakmice biti manje neizvjesne

KOŠARKAŠI Srbije u razgovoru s novinarima nakon utakmice protiv Hrvatske u kojoj su slavili 73:72 kazali su da su jako sretni plasmanom u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, ali dodali i kako su pitanje pobjednika morali riješiti puno prije zadnje minute.

"Za ovakve mečeve potrebni su mirna ruka i glava. Drago mi je što smo pobjedili, a očekivali smo težak meč. U većem dijelu utakmice nismo se snašli protiv njihovog pick and rolla, ali smo na kraju ipak uspjeli. Važno je i što smo pobjedili u prvom meču u eliminacijskoj fazi. Predstoji nam odmor i čekanje idućeg rivala", rekao je Aleksandar Rašić za RTS.

Kapetan Nenad Krstić pohvalio je Rašićevu reakciju u završetku meča i slobodno bacanje koje je Srbiji donijelo pobjedu. "Bila bi šteta da smo izgubili, pogotovo jer smo igrali protiv Hrvatske. Vrlo mi je drago, Rašić je bio fenomenalan na kraju. Ipak se nadam da naše iduće utakmice neće biti ovako neizvjesne", kaže Krstić.

Ponajbolji igrač Srbije dodao je da je ekipa dobro znala kakva ih utakmica čeka. "Znali smo da je naša prednost ispod koša, ali u drugom poluvremenu su nas počeli udvajati. Zbog toga sam pokušao razigrati suigrače. Moramo što prije zaboraviti ovaj meč i vidjeti s kim ćemo igrati sljedeću utakmicu", kaže Krstić.

Pročitajte više