"Krvnik" Becksu: Dobrodošao u MLS, baby!

NAKON što mu je divljački uklizao umalo mu slomivši nogu, branič Dallasa Adrian Serioux okrenuo se Davidu Beckhamu i rekao mu: "Dobrodošao u MLS, baby!"

Nemili se incident dogodio u nedjeljnom dvoboju LA Galaxyja i domaćeg Dallasa na Pizza Hut stadionu, kojeg su gostujući nogometaši dobili 5:1. Bivši "vodonoša" u engleskom niželigašu Millwallu, danas zvijezda FC Dallasa, dobio je za opaki start izravni crveni karton. Beckham se od njegova uleta doslovno "izuo u zraku"!

Vodstvo MLS-a pokrenulo je istragu i prijeti teškim suspenzijama: Seriouxu za pogibeljan start, a Beckhamu za drsko i nesportsko ponašanje koje je uslijedilo nakon kartona. Engleski reprezentativac svom je "krvniku" mahnuo i pantomimom mu poslao poljubac s dlana dok je ovaj hodao prema tuševima.

"Zašto sam tako reagirao? Pa zato što mi je čovjek mogao slomiti nogu. Na kraju se nije ni ispričao, već mi je rekao: 'Dobrodošao u MLS, baby!'", izjavio je 33-godišnji veznjak Galaxyja, koji je zbog preagresivne reakcije dobio žuti karton.

Totalsport
Foto: AFP

Pročitajte više