EUROPA LIGA

Krznar: Bod je ono što smo dobili, tri su ono što smo tražili

Screenshot: Youtube

DINAMO je danas odigrao 1:1 remi protiv belgijskog Genka u 5. kolu grupne faze Europa lige i tako osigurao najmanje nastavak natjecanja u Konferencijskoj ligi na proljeće. Komentar na susret dao je trener Dinama Damir Krznar.

"Ostaje jedna utakmica, taj West Ham. Idemo se u Englesku potući i osvojiti taj bod. Njihova zadnja linija je bila visoko u prvom dijelu, a mi smo tražili dubinu", rekao je Krznar za Arenu Sport pa dodao:

"Oni su u drugom dijelu spustili liniju, mi smo energetski pali, ali onda u drugom dijelu nismo uspjeli osvojiti tri boda. Bod je ono što smo dobili, tri su ono što smo tražili."

Otvorio je dušu

Na presici je Krznar također imao podosta toga za reći.

"Iskreno, nemam nešto puno za reći. Izuzetno dobro prvo poluvrijeme i nažalost u zadnjoj sekundi šok i gol. Do tada smo dobro stajali i igrali, ali se nismo oporavili od tog šoka u nastavku. Imali smo možda neke poluprilike, ali to nije bilo dovoljno. Miješaju se osjećaji, svlačionica je klonula, ali mislim da za to nema razloga. S druge strane, mi smo osigurali proljeće u Europi i to trebamo slaviti, a vjerujte mi da nitko ne slavi", rekao je trener Dinama.

Pročitajte više