Kulenović oduševio Dinamove navijače: "Da svi igrači imaju pristup kao on..."

Foto: Instagram (GNK Dinamo)

DINAMO je pobijedio 3:0 kod Rudeša u 27. kolu SuperSport HNL-a. Golove su postigli Moreno Živković, Fran Brodić i Petar Sučić. Dinamo sada ima bod i utakmicu manje od Hajduka te pet bodova i utakmicu manje od vodeće Rijeke. Modri su imali i glasnu podršku s tribina od svojih Bad Blue Boysa, a njih je na kraju meča oduševio Sandro Kulenović. Dinamov napadač otišao je do navijača Dinama i dao svoj dres dječaku koji je gledao utakmicu.

U komentarima na Instagramu fanovi su oduševljeno pozdravili potez Kulenovića. "Jedan od rijetkih koji je spreman poginuti za klub", "Da svi igrači imaju pristup utakmici kao Kule, osvojili bi Konferencijsku i bili bi 20 bodova ispred Rijeke i Tovara. Bravo majstore", najlajkaniji su komentari na ovu objavu pod naslovom "Purger".

Kulenović je 24-godišnji napadač rođen u Zagrebu. Karijeru je započeo u Dinamu, a probijao se preko Juventusovih juniora, varšavske Legije, Lokomotive i Rijeke, da bi prošloga ljeta ponovno dobio šansu u Dinamu. Za Modre ima 41 nastup, šest golova i asistenciju.

Pročitajte više