Kuže: Arsenal je impresivan

DINAMOV strateg Josip Kuže odlučio je uživo provjeriti u kakvom je stanju momčad Arsenala, te se uputio na prijateljski susret između Arsenala i AZ Alkmaara prepustivši vođenje Dinama protiv Šibenika svom pomoćniku Mustedanagiću.

Iako smo svi očekivali probleme u igri Arsenala s obzirom da im nedostaje nekoliko prvotimaca, među kojima i sigurno najbolji topnik Thieri Henry, ono što smo vidjeli iznenadilo je sve, pa i Kužea.

"Arsenal je impresivan" - ostao je Kuže skoro pa bez riječi nakon što je Arsenal s glatkih 3:0 svladao Alkmaar uz još pregršt prilika koje je na nizozemskom golu zaustavljao naš izvrsni reprezentativni vratar Joey Didulica.

"Iako su sjajni individualci, i u napadu i u obrani sve rješavaju kolektivnom igrom. Možda su i jedna od najjačih momčadi u Europi" - smatra Dinamov strateg.

"S obzirom da su još u fazi priprema mislio sam da su možda fizički slabiji, ali čak su u drugom poluvremenu pojačavali tempo. Arsenal je prava momčad i utakmica će biti strašna" - zaključak je Josipa Kužea o Arsenalu.

A.H.

Pročitajte više