Kuže novi trener Dinama, Uprava kažnjava igrače odgovorne za rezultatski neuspjeh

JOSIP KUŽE i službeno je imenovan novim trenerom Dinama. Dosadašnji trener Zvjezdan Cvetković od 1. lipnja preuzima dužnost sportskog direktora kluba, a na trenersku klupu dolazi Kuže.

Na jučerašnjoj sjednici Izvršnog odbora potvrđen je prijedlog predsjednika Mirka Barišića o angažiranju Kužea, a osim toga Odbor je donio odluku o kažnjavanju igrača i članova stručnog stožera odgovornih zbog Dinamovog rezultatskog debakla.

"Od sutra ćemo početi raditi na sankcioniranju za neuspjeh." - rekao je glavni direktor Damir Vrbanović koji je pojasnio i financijsku situaciju u Dinamu. Prema njegovom objašnjenju Dinamo danas živi tako da se zadužuje, a nakon što stignu novci od transfera igrača, klub vraća novac bankama i dobavljačima, te dugove igračima.

Direktor Vrbanović je za Sportske novosti rekao kako je Dinamova zarada od TV prava, gledatelja i marketinga poražavajuća, te se zbog toga prišlo maksimalnoj racionalizaciji troškova.

Na sjednici IO je odlučeno da će se izborna Skupština kluba zbog državnog praznika, održati 30. svibnja, a ne 29. kako je ranije bilo najavljeno.

Pročitajte više