TRANSFERI

Kylian Mbappé: Drago mi je zbog Zidanea, ali ostajem u PSG-u

Foto: EPA

KYLIAN MBAPPÉ obznanio je javnosti veliku vijest. Francuz ostaje u Parizu i iduće sezone.

Time je zaključena jedna potencijalna ljetna transfer sapunica u kojoj je Mbappé trebao pojačati napad Real Madrida. Jučer je PSG osigurao svoj osmi naslov prvaka, šesti u posljednjih sedam sezona, a ostanak u klubu potvrdile su dvije velike zvijezde.

Putem svog oca Neymar je potvrdio da će i iduće godine igrati u dresu kluba s Parka prinčeva, a sinoć je to nakon utakmice učinio i Kylian Mbappé.

20-godišnji svjetski prvak i jedan od najvećih nogometnih talenata današnjice za Canal+ rekao je:

"Ostajem u PSG-u. Dio sam projekta PSG-a. Drago mi je zbog Zinedinea Zidanea i njegovog povratka u Real, pratit ću ih kao gledatelj, ali ja ostajem u PSG-u", rekao je Mbappé.

Umjesto Mbappéa u napad Reala stiže srpska senzacija

Španjolski mediji već tjednima su pisali o tome da je Mbappé bio prva Zidaneova želja za ljetnu kupovinu. No mladi nogometaš im je prekinuo sve kalkulacije.

France Football je nedavno najavio da će Real Madrid s 280 milijuna eura teškom ponudom slomiti šeike, ali oni su odmah rekli da najveće zvijezde ostaju što se i dogodilo.

Tako se Madriđani okreću drugim rješenjima. Eden Hazard navodno je sve dogovorio i njegov dolazak na Santiago Bernabeu pitanje je dana, a u napad umjesto Mbappéa trebao bi mladi srpski napadač koji je zaludio Europu, Luka Jović.

Pročitajte više