Kyrgios ismijavao Đokovića, Ivanišević ga branio

Foto: Guliver Image/Getty Images

LEGENDARNI Goran Ivanišević je uoči ovogodišnjeg Wimbledona postao dio stožera Novaka Đokovića i već nekoliko mjesecima je jedan od trenera prvom reketu svijeta.

Ivanišević je sad stao u obranu svog štićenika kojeg je u medijima ismijavao ekscentrični Nick Kyrgios. Zločesti dečko svjetskog tenisa svako malo po medijima ratuje s najboljim svjetskim tenisačima, a ovaj put na red je došao srpski tenisač. Australac grčkih korijena se rugao Novaku tvrdeći da Đoković ima bizarnu potrebu da bude omiljen i da ga svi vole. Ivanišević je odmah stao u obranu Novaka.

''Nick previše priča o Novaku, a zašto to radi, jedino on zna. Ništa loše Novak nije učinio. Nick bi trebao voditi računa o sebi, jer dosad je mogao biti među petoricom najboljih tenisača. A mogao je osvojiti i Grand Slam. No takvim svojim stavom to nikada neće postići. Za njega bi bilo dobro da se promijeni. Na terenu radi što želiš, ali izvan terena moraš poštovati protivnika. Nick mora prestati zadirkivati Novaka i pokazati respekt prema njemu'', rekao je Goran Ivanišević za britanski Telegraph.

Pročitajte više