Ladić pokazao pravi put

SUDEĆI po premijernom izdanju U-21 reprezentacije na gostovanju protiv iznimno uglednih domaćina Talijana, koji su u ovom dobnom uzrastu u posljednja dva natjecanja pokorili Europu, ne treba se bojati za bližu budućnost našeg nogometa.

Novi izbornik Dražen Ladić i pomoćnik Zlatko Dalić složili su modernu, radnu i taktičko-tehnički obučenu reprezentaciju koja je domaćinima dostojno parirala cijelu utakmicu, koja je završila neodlučenim rezultatom 0:0.

Najbolji pojedinci naše momčadi su bili sjajni Dario Jertec i Danijel Subašić. Varaždinski veznjak i nije toliko iznenađenje ikome tko prati posljednje sezone HNL-a, a isto se već sad može kazati za sjajnog zadarskog vratara, čijim je učinkom posebno zadovoljan njegov "kolega" Ladić, koji možda najbolje zna koliko je za momčad bitno da na vratima ima čovjeka koji zicere skida kao od šale, kao što je bio slučaj sa pokušajima Lodija i Padoina.

Naša mlada reprezentacija je mogla i pobjediti da Dinjarova bomba u prvom poluvremenu nije odsjela na gredi, kao i da brojne izmjene u drugom poluvremenu nisu "ubile" tempo utakmice.

Pročitajte više