Lakić prema Club Bruggeu, Francuzi žele Balabana

DOBRE igre mladog Srđana Lakića, na čijim je krilima Kamen Ingrad došao do visokog trećeg mjesta u prvenstvu, nisu promaknule inozemnim skautima. Lakić bi prema najnovijim informacijama vrlo brzo trebao postati igrač belgijskog Club Bruggea, u kojem su igraju naši reprezentativci Boško Balaban i Tomo Butina.

Belgijski skauti već neko vrijeme pozorno su pratili Lakićeve prvenstvene nastupe, a nisu izostajali ni s utakmica naše mlade reprezentacije.

Trener Kamen Ingrada Ivan Matković tvrdi kako se cijelo jutro ne može obraniti od telefonskih poziva novinara, koji su mu prvi ukazali na planove njegovog golgetera.

"Znao sam ga želi Hajduk, oni su me zasad jedini kontaktirali. Za Club Brugge sam doznao iz novina, a kroz nekoliko sati trebao bi razgovarati s Lakićem. Nakon toga bit ću pametniji." - kazao je Matković u razgovoru za Index.

A dok se Lakić polako sprema na put za Belgiju, njegov zemljak Boško Balaban mogao bi karijeru nastaviti u Francuskoj. Kako se navodi u najnovijem izdanju Le Foot Mercata, za usluge hrvatskog napadača zainteresirani su Metz i Le Mans.

Pročitajte više