Lakić: Protiv Stuttgarta tražimo pobjedu, ponovno ću zabijati

NOGMETAŠIMA Kaiserslauterna svaka je utakmica do kraja sezone iznimno bitna u kontekstu obrane prvoligaškog statusa. Svjestan je toga i kapetan momčadi, hrvatski napadač Srđan Lakić.

U subotu će Kaiserslautern gostovati kod Stuttgarta koji je u dosadašnjih 28 kola sakupio 30 bodova, samo jednoga manje od Lakićeve momčadi, te se nalazi u jednako teškoj situaciji pokušaja ostanka u Bundesligi.

"Iznimno se radujem utakmici koja sa sobom donosi sve one stvari koje kao igrač možete samo priželjkivati. Utakmica je to koja mnogo donosi, igramo ju protiv direktnog konkurenta u borbi za ostanak u njemačkom prvenstvu. Dobro smo za nju pripremljeni, tražit ćemo pobjedu kao i u svakom susretu", kaže Lakić koji je od početka proljetnog dijela Bundeslige nije postigao niti jedan gol.

"Dobro se osjećam, ponovno ću zabijati. Naravno, ne mogu znati hoće li se to dogoditi već u ovoj utakmici ili sljedećoj koju igramo kod kuće. Moramo gledati na to da ostvarimo svoje ciljeve, dakle, dati sve od sebe. Osobno želim dati i dat ću svoj maksimum u utakmicama do kraja sezone", dodao je najbolji strijelac kluba (11) koji sljedeće sezone seli u Wolfsburg.

Podsjetimo, susret protiv Stuttgarta propustit će Ivo Iličević koji još uvijek liječi ozljedu trbušnoga zida zarađenu na treningu pred kvalifikacijski ogled za odlazak na Euro 2012. između Gruzije i Hrvatske. Iličević je s pet postignutih golova drugi strijelac momčadi koju vodi Marco Kurz.

Pročitajte više