Lampardov agent u pregovorima s Juventusom

AGENT engleskog reprezentativca u redovima Chelsea, Franka Lamparda, ovaj je tjedan u Londonu pričao s čelnicima Juventusa o mogućem transferu, stoji novinskim naslovima engleskih medija.

Tako se u Gazzetta dello Sport pojavila fotografija sportskog direktora Juventusa Alessija Secca i klupskog savjetnika za transfere Roberta Bettega na sastanku s Lampardovim agentom Steveom Kutnerom.

"Prije nego je Lampard potpisao svoj posljednji ugovor s Chelseajem, Juventus ga je pokušao nagovoriti da prijeđe u Italiju. Ali Lampard je ipak odlučio ostati jer nije uspio dobiti isti tretman kao Veron i Crespo. Dobro je kad momčad uspije nametnuti pritisak svojim igračima. Glavni direktor Chelsea Peter Kenyon zna što mi želimo i svjestan je Frankovog punog potencijala", rekao je Lampardov agent Kutner engleskim medijima.

Lampardov aktualni ugovor s Chelseajem ističe 2008. godine, a trenutno je u pregovorima da potpiše produženje, ali to šefovima Juventusa izgleda nimalo ne smeta u pokušajima da ga privole da navuče dres Bianconera.

P.V.
Foto: AFP

Pročitajte više