Laszlo pred Dinamo nema sreće: Hearts ostao bez još dva igrača

ŠKOTSKI Hearts bez nekolicine važnih igrača dočekuje sutrašnji uzvratni susret play-off runde Europske lige protiv zagrebačkog Dinama. Najveći udarac za mađarskog stratega Csabu Laszla je ozljeda Islanđanina Eggerta Jonssona koji će izbivati s terena najmanje mjesec i pol dana.

Jonsson je zadobio ozljedu trbušnog zida u nedjeljnoj utakmici s Rangersima, gdje je momčad Heartsa poveo kao kapetan, u izostanku Michaela Stewarta i Mariusa Zalikusa, koji inače drže kapetansku vrpcu. Utakmica s glasgowskim Rangersima bila je kobna za još jedno igrača Heartsa, napadača Caluma Eliotta koji će sa travnjaka također izbivati najmanje dva mjeseca.

"Ovo su vrlo loše vijesti za nas, ali što se može. Nema sumnje da će nam nedostajati, pogotovo Eggert koji je veliki profesionalac. Ozljede su sastavni dio nogometa i nadam se da će se oni što prije vratiti treningu pa onda i utakmicama", rekao je Laszlo za klupske stranice.

Pretpostavlja se kako Laszlo za poziciju koju je okupirao Islanđanin Jonsson ima dvije varijante. Jedna od njih je mladi talentirani Craig Jonsson, a drugi iskusni Kucharski. S druge strane, danas su stigle i pozitivne vijesti za mađarskog stratega. Naime, u kadar se nakon ozljede vraćaju Andy Driver i Larry Kingston, koji su u posljednje vrijeme mnogo nedostajali škotskoj momčadi.

Pročitajte više